Diverse workshops of (buiten)activiteiten

Voor kleine groepen, particulier of zakelijk, heb ik een aanbod van diverse workshops of (buiten)activiteiten.

De workshops of activiteiten zijn bedoeld voor de ontspanning. Ondanks dat, bied ik de mogelijkheid om meer inhoud te geven aan de activiteit. Ik werk graag met thema’s, onder andere geïnspireerd vanuit het concept Positieve Gezondheid van Institute for Positive Health en de antroposofie. Hierdoor kan het zijn dat je op een nieuwe manier gaat kijken naar (je) gezondheid en misschien over andere oplossingen gaat nadenken.

De workshops variëren van een themawandeling door de stad of de natuur tot creatieve, kunstzinnige activiteiten. Misschien is een middag werken met boetseerklei en zelf een kunstwerk maken een fijne bezigheid of behoort wandelen met een groep en filosoferen over uitspraken van de natuur tot de mogelijkheden. Dit alles is kan in een dagdeel of hele dag en combinaties van en met elkaar.

Voor de volgende organisaties heb ik opdrachten uitgewerkt of samen een programma opgesteld:

 • Dr. Hauschka Nederland
  Een dagprogramma over fenomenologie voor de dr. Hauschka-therapeuten.
 • Bibliotheek Den Haag
  Een filosofische boekenwandeling als teamuitje voor de medewerkers van Bibliotheek Ypenburg-Leidschenveen.
 • Bibliotheek Voorburg
  Filosofische seizoen ’s boeken wandeling voor de bezoekers van de bibliotheek Voorburg.
 • Bewust Den Haag
  Maandelijkse netwerkwandelingen voor alle deelnemers van Bewust Den Haag.
 • FlorencePas
  Thema-lezing met wandeling over Positieve Gezondheid voor de cliënten van de FlorencePas van Florence.
 • Buiten Leeft
  Thema wandelingen rondom de seizoenen in de natuur voor de klanten van de zelfoogsttuin Buiten Leeft in Delft. Georganiseerd samen met Margriet Knospe, de oprichtster van de stadstuin.

Meer voorbeelden van aanbod

Andere voorbeelden van mijn aanbod dan bovenstaande samenwerkingen en opdrachten heb ik in een ‘Natuur Menu’ samengesteld, deze kunt u hier downloaden.

Informatie

Bij interesse in een van de activiteiten of workshops kan je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen en kan ik altijd een op maat gemaakt programma aanbieden.  Contact