“door buiten iets te maken, ontdek je je zelf”

 

Ben je onrustig en zit je in een periode dat niet alles even lekker gaat in je leven? Misschien kan het helpen om zelf iets te maken, dat kan onrust weghalen. Zelf iets creëren werkt ontspannend en zorgt ook voor een andere beleving.

Aandacht
Wat er dan ontstaat is aandacht. Aandacht voor kijken en waarnemen wat je aan het maken bent. Bovendien heeft de natuur een spiegelend effect op jezelf. Dat uit zich in hoe je werkt en omgaat met het materiaal dat de natuur biedt. Deze ervaringen geven je misschien inzicht en kunnen bijdragen aan het sterker maken van je persoonlijkheid.

Aanbod
Heb je behoefte aan iets anders en waarin je je creativiteit kwijt kan? Ga dan met mij mee naar buiten en aan de slag om een (eenmalig) ‘natuurlijk schilderij’ te maken.
Als je klaar bent met je natuurstilleven, gaan we samen je werk bekijken en onderzoeken. We bespreken je ervaringen hoe je te werk bent gegaan. Dit geeft misschien duidelijkheid over zaken van je leven en hoe je deze op een andere manier kan bekijken en mogelijk oplossen.

Contact en informatie
Als je meer informatie wilt of samen met mij zo’n natuurstilleven wilt maken, neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met mij op via onderstaande knop.

Contact