“laat de natuur je een handje helpen”

Heb je een volle agenda door je werk en privéleven? Vind je het lastig om tijd voor jezelf te plannen en ontstaat hierdoor wel een stress? Dan kan je uit je balans raken waardoor je gezondheid in gevaar kan komen.

De natuur
Vaak zijn we door alle dagelijkse drukte het contact met de natuur kwijtgeraakt en staan we er ver van af. Dat terwijl de natuur een hele goede bron is om jezelf in te onthaasten en energie van te krijgen.
Wandelen in de natuur helpt om rustig te worden in je hoofd en je komt er door in beweging.

Zintuigen
In de Balanswandelingen maak ik gebruik van de zintuigen. Met onze zintuigen ontmoeten we de wereld. Het woord zelf verklaard al veel: een tuig, ofwel een instrument dat ons de ‘zin’ leert inzien en wel de ‘zin’ in haar diepste vorm van betekenis: de ‘Zin’ van het leven.
Naast de zintuiggerichte opdrachten komen in de wandeling ook andere onderwerpen aan bod. Zo start elke wandeling met aandacht voor het lichaam om de beweging van het wandelen in te zetten. Tijdens de wandeling wordt er zoveel mogelijk in stilte gelopen, waardoor er een betere verbinding met jezelf en de natuur ontstaat.

Contact en informatie
Meer informatie over deze wandelingen vind je in de folder en is hier te downloaden.

Of als je nog vragen hebt of samen met mij de wandelingen wilt lopen, neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact me mij op via onderstaande knop.

Contact