Kennismakingsafspraak en meer informatie

Heb je mijn website bekeken en gelezen? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen en wil je een afspraak maken of heb je nog vragen over mijn aanbod dan kun je contact met mij opnemen. Dat kan via mijn telefoonnummer: 06 271 281 95.

Het is ook mogelijk om met mij een gratis kennismakingsgesprek te maken. Dat kan op twee locaties van Florence waar ik parttime werk. Één locatie is in Rijswijk, dichtbij pretpark Drievliet en de andere locatie is in Den Haag, dichtbij Kijkduin.

Florence administratiekantoor
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Florence Dekkersduin
Campanulastraat 6
2255 DE Den Haag

 

Samenwerking met Bewust Den Haag

Bewust Den Haag

“Bewust Den Haag is een online platform voor mensen die interesse hebben in duurzaamheid, persoonlijk geluk en gezondheid”

Bewust Den Haag inspireert graag tot bewust, gezond en gelukkig leven. Het biedt een divers aanbod van winkels, bedrijven en professionals en hun fijne producten en diensten. Het online platform brengt ze onder de aandacht van iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken.

 

 

Nature for Health

“Natur for Health is een online platform voor mensen die meer willen weten over natuur in relatie tot Positieve Gezondheid”

Heeft u interesse om meer te willen weten wat natuur voor uw gezondheid kan betekenen? Dan kunt u hier meer informatie over vinden op de website van Nature for Health. De website van deze stichting biedt informatie over wetenschapsonderzoeken, buurtinitiatieven en laatste nieuws omtrent ‘natuur en gezondheid’.

Klik hier voor hun website: Nature for Health  


Kamer van Koophandel
Nummer: 70374821

Je kunt mij volgen op