Gratis kennismaking met natuurcoaching

In mei kun je op twee dagen me ontmoeten en kennismaken wat natuurcoaching is en wat het voor je kan betekenen.
Op woensdagochtend 12 mei ben je welkom in het Westerpark van Zoetermeer om met mij mee te wandelen en op donderdagochtend 20 mei kun je me ontmoeten op de locatie bij Voel je Wel om daar een kleine wandeling langs de Vliet te maken en samen in gesprek te gaan.

De natuur heeft een helend effect op je gezondheid, je kan dit ervaren met al je zintuigen. Door de rust en ruimte van de natuur ontstaat er nieuwe energie voor een positieve gezonde start om verder te gaan.

Op deze beide ochtenden wil ik je graag vertellen wat natuurcoaching is. We maken een kleine wandeling en aan de hand van een kleine opdracht(-en) wil ik je het zelf laten ervaren. Verder hoe ik natuur nog meer kan inzetten in mijn coaching en wat voor effect het heeft op positieve gezondheid. De natuur helpt je wanneer je gestrest door het leven gaat.
Ook de natuur dichtbij huis biedt mogelijkheden om praktische voorbeelden met je te delen. Dat kan dus ook in een klein rondje van een park of je eigen buurt zoals we op deze beide ochtenden zullen ervaren.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan ontmoet ik je graag. Beide ochtenden in mei ben je welkom van 10-12 uur.
Wel graag vooruit een bericht want dan ik met je overleggen op welke dag en locatie ik met je afspreek en kan ik hierop een goede planning maken. Mijn mailadres is als volgt: karlien@natuurverbindt.nl