Gratis kennismaking met natuurcoaching

Ben je na het lezen van mijn website nieuwsgierig geworden?
Wil je weten en kennismaken wat natuurcoaching is en wat het voor je kan betekenen, dan kan je contact met me opnemen om een gratis kennismakingswandeling te maken.
Dat kan bijvoorbeeld in het Westerpark van Zoetermeer maar het kan ook op andere mooie plekken van de regio Den Haag die je beter uitkomen, daar kunnen we samen een afspraak over maken.

De natuur heeft een helend effect op je gezondheid, je kan dit ervaren met al je zintuigen. Door de rust en ruimte van de natuur ontstaat er nieuwe energie voor een positieve gezonde start om verder te gaan.

Met zo’n wandeling wil ik je graag vertellen wat natuurcoaching is. Aan de hand van een kleine opdracht(-en) wil ik je het zelf laten ervaren. Verder wil ik je vertellen hoe ik natuur nog meer kan inzetten in mijn coaching en wat voor effect het heeft op positieve gezondheid. De natuur helpt je wanneer je gestrest door het leven gaat.
Ook de natuur dichtbij huis biedt mogelijkheden om praktische voorbeelden met je te delen. Dat kan dus ook in een klein rondje van een park of je eigen buurt zoals we op deze beide ochtenden zullen ervaren.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dan ontmoet ik je graag. Je kunt contact met me opnemen door me te bellen of bericht te sturen via whatsapp of sms. Mijn telefoonnummer is : 06 271 281 95.
Dan kan ik met je overleggen op welke dag en locatie we kunnen afspreken en kennis maken.

Ik hoor graag van je!