Een start in het nieuwe jaar

2021 is begonnen en helaas met de verlengde lockdown kunnen we niet als groep bij elkaar komen. Maar ondanks dat wil ik je wel een middag in de natuur aanbieden.
Want hoe zie jij het nieuwe jaar voor je? Heb je wensen of voornemens? Waar heb jij behoefte aan? En hoe gaat het met alle veranderingen door het corona virus?
Zijn dit vragen die in jou leven, gun jezelf dan een middag in de natuur, de natuur geeft raadt!

Januari is volop winter, staat voor winterslaap en dat er ‘iets’ uit niets geboren kan worden. Het is een goede tijd om te onderzoeken wat je in de kern van deze leegte kan vinden als inspiratie om verder vorm te geven.
Afhankelijk van je startvraag of intentie geef ik je een natuur- of creatieve opdracht en ontstaat er een bewustwording van wat jij nodig hebt en hoe je daar vorm aan wilt geven in het nieuwe jaar.
Het wordt een middag ontspannen in de natuur met een opdracht doen. Dit zijn de juiste ingrediënten om te ontdekken waar je blij van wordt of wilt gaan doen en kom je geïnspireerd thuis!

Waar:
Deze middag is in het natuurgebied Buytenhout nabij Delft en begeleid ik je om te onderzoeken waar jouw wensen of voornemens naar uit gaan.

Datum:
Deze middag staat gepland op zaterdag 30 januari van 14:00 tot 16:00 uur.
Prijs:
Voor € 30,00 kun je deelnemen en is inclusief het materiaal en een drankje. (koffie of thee)

Het spreekt vanzelf dat ik rekening houden met de afspraken die er gelden over corona.
Heb je interesse? Stuur mij een mail, dan informeer ik je verder om samen afspraken te maken over de inhoud van de middag.